Menu

PRZYSTAWKI

1. Sajgonki z mięsem 2szt. – 7zł
2. Sajgonki z warzywami 2szt. – 7zł
3. Smażone pierożki WON-TON 6szt. – 10zł
4. Paluszki krabowe 3szt. – 8zł
5. Chipsy krewetkowe – 8zł
6. Ogórki z czosnkiem – 8zł
7. Kapusta biała – 5zł
8. Wodorosty WAKAME – 12zł

 

ZUPY

9. Rosół WON-TON 300ml. – 12zł
10. Zupa pikantno-kwaśna 300ml. – 12zł
11. Zupa z kurczakiem i makaronem sojowym 300ml. – 12zł
12. Zupa Rybna 300ml. – 12zł
13. Zupa z kaczki 300ml. – 12zł
14. Zupa tajska TOM KHA | TOM YUM 300ml. – 15zł

 

KURCZAK

15. Kurczak GONG BAO z orzeszkami ziemnymi na ostro – 22zł
(udko z kurczaka, orzeszki ziemne, papryka, bambus)
16. Kurczak w sosie słodko-kwaśnym – 22zł
(filet z kurczaka, papryka, ananas)
17. Kurczak w chrupiącej panierce PANCO – 22zł
18. Kurczak na gorącym półmisku – 25zł
(udko z kury, cebula, grzyby MUN, bambus, marchew, kapusta)
19. Pad Khing – 25zł
(pierś z kurczaka, imbir, kiełki soi, grzyby MUN, cebula)
20. Kurczak w sosie curry (czerwone, zielone, żółte) – 24zł
(pierś z kurczaka, bambus, cukinia, marchew, papryka, bazylia)

 

WIEPRZOWINA

21. Wieprzowina w sosie ostrygowym – 22zł
(wieprzowina, bambus, cebulka, papryka, grzybu MUN)
22. Wieprzowina po syczuańsku – 22zł
(wieprzowina, papryka, bambus, grzyby MUN)
23. Polędwica wieprzowa w sosie czosnkowym – 32zł
24. Wieprzowina w sosie curry – 24zł
(kawałki wieprzowiny, bambus, cukinia, marchew, papryka, bazylia)
25. Wieprzowina SEA FOOD SOS – 22zł
(kawałki wieprzowiny w lekkim sosie na bazie sosu rybnego, limonki, kolendry, świeżego chili i czosnku)
26. Wieprzowina w sosie KOCHUJANG – 24zł
(kawałki wieprzowiny, seler naciowy, czosnek)

 

WOŁOWINA

27. Wołowina na gorącym półmisku – 30zł
28. Wołowina po syczuańsku z bakłażanem – 28zł
29. Wołowina PHAD PRIK SRIRACHA SOS – 29zł
(wołowina, świeże chili, cebula, ostry sos sriracha)
30. Wołowina PRIK THAI DAM – 29zł
(wołowina, sos ostrygowy, grubo mielony pieprz, warzywa, czosnek)

 

KACZKA

31. Kaczka na chrupko – 30zł
32. Kaczka po syczuańsku – 35zł
(kawałki kaczki, papryka, bambus, grzyby MUN)
33. Kaczka na gorącym półmisku – 38zł
34. Kaczka PRIK THAI DAM – 35zł
(pierś z kaczki sos ostrygowy, grubo mielony pieprz, warzywa, czosnek)
35. Kaczka KHANG PHED PED 35zł
(pierś z kaczki, czerwone curry, owoce lichi, papryka, bambus, cukinia)

 

RYBY I OWOCE MORZA

36. Dorsz z warzywami w łagodnym lub ostrym sosie – 25zł
37. Ryba HONG – 30zł
38. Krewetki w sosie słodko-kwaśnym – 45zł
39. Krewetki po syczuańsku – 45zł
40. Kalmary w sosie 25zł

 

DANIA WEGETARIAŃSKIE

41. Brokuły z czosnkiem – 14zł
42. Bakłażan po syczuańsku – 22zł
43. Tofu z warzywami – 20zł
44. Tofu w sosie słodko-kwaśnym – 20zł
45. Tofu SEA FOOD SOS – 20zł
(tofu w lekkim sosie na bazie sosu rybnego, limonki, kolendry, świeżego chili i czosnku)
46. Tofu PAD KHING – 22zł
(tofu, imbir, kiełki soi, grzyby MUN, cebula)

 

MAKARON/RYŻ

47. Makaron ryżowy/ryż – 18zł
zasmażany z warzywami, jajkiem i kurczakiem
48. Makaron ryżowy/ryż – 18zł
zasmażany z warzywami, jajkiem i krewetkami
49. Makaron KHAO SOY – 25zł
(makaron ryżowy, kurczak, żółte curry, kapusta, czerwona cebula, kolendra)

 

DODATKI

50. Ryż jaśminowy gotowany na parze – 2zł
51. Ryż zasmażany z warzywami i jajkiem – 4zł
52. Makaron sojowy – 3zł
53. Makaron sojowy z warzywami i jajkiem – 6zł

 

DESERY

54. Banan w cieście – 6zł
55. Jabłko w cieście – 6zł

 

HERBATY PAŻONE W IMBRYKU

56. Zielona, jaśminowa, zielona z kwiatem lotosu – 10zł

 

NAPOJE

57. Cola/ Fanta / Sprite 0.2l/0.5l – 5/7zł
58. Woda ng/g 0.2l/dzbanek – 5/7zł
59. Nestea 0.2l/0.5l – 5/7zł
60. Soki Cappy 0.3l/1l 5/10zł
(pomarańcza, jabłko, grejfrut, czarna porzeczka)

 

PIWO

61. Amber – 8zł
61. Tyskie – 8zł